امروزه در صنعت غذایی از گوجه به شکل های مختلف استفاده می‌شود،یکی از این روش‌ها خشک کردن گوجه و استفاده از آن است. با توجه به اینکه بیشتر حجم گوجه از آب تشکیل شده است روند پوسیدگی بعد از چیده شدن در آن به سرعت انجام می‌پذیرد، پس بهتر خواهد بود با روشی زمان مصرف از گوجه را بیشتر کنیم تا بتوانیم از تمام فواید آن بهره کافی را ببریم. گوجه خشک شده که هم در خانه قابل تهیه است و هم به صورت آماده می توان آن را اری کرد روشی است که تمامی ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیک، ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5، مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی را در خود نگه داری می‌کند. گوجه‌ی خشک شده علاوه بر خاصیت‌هایی که داراست بیشترین طعم، عطر و رنگ را به غذا می‌بخشد و جایگزین مناسبی برای رب‎های کارخانه‌ای خواهد بود.

پودر گوجه فرنگی کاربرد فراوانی در صنعت غذایی و تولید دارد. برای تهیه پودر گوجه فرنگی، باید گوجه فرنگی را پس از شستن و ضدعفونی کردن، با استفاده از مواد افزودنی به وسیله خشک‌کن‌های صنعتی خشک و سپس پودر کرد. از مهم‌ترین مسایل و مشکلات تهیه پودر گوجه فرنگی، حفظ رنگ قرمز آن و جلوگیری از قهوه‌ای شدن در حین فرآیند و نیز انبارداری است که برای نتیجه بخش بودن تهیه این ماده مفید، از موادی مانند ترکیبات کلسیم و برخی نمک‌ها استفاده می‌شود. امروزه تلاش بر آن است تا با تولید انواع متنوع و غنی شده پودر گوجه فرنگی، در صنایع بهداشتی و غذایی تغییرات به‌سزایی ایجاد شود. از جمله این تولیدات، می‌توان از انواع پودر گوجه فرنگی‌های مقاوم به ویروس‌ها نام برد.پودر گوجه فرنگی را می‌توان در تهیه انواع سس کچاپ، رب گوجه‌فرنگی، چاشنی‌های غذایی، سوپ‌های آماده، غذاهای رژیمی و….به کار برد.


ملونیا گوجه ,پودر ,تهیه ,استفاده ,فرنگی ,انواع ,پودر گوجه ,گوجه فرنگی، ,گوجه فرنگی ,صنعت غذایی ,تهیه پودر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تاسیسات اصفهان wikichejoor بلاگر دکتر ناهید The jokes on you سایتی برای همه آژانس راه سفر خرید اینترنتی حامور دانلود اهنگ جدید| دانلود موزیک ویدیو جدید خرید اینترنتی